Hotel Albo

Hotel “Albo“ se od svojih početaka pozicionirao kao poslovni hotel koji nudi sve što je potrebno poslovnim ljudima. Otvoren je novembra 2009. godine i od tada je u samom vrhu hotelijerstva Istočne Srbije. Smešten je na ulazu u Bor, i svojom lokacijom omogućava gostima da se za kratko vreme nađu gde god to oni žele.
Dobra saobraćajna komunikacija, blizina mnogih kompanija kao i blizina atraktivnih turističkih lokacija, čine da hotel “Albo“ bude jedini izbor. Sadžaji koje hotel “Albo“ nudi svojim gostima su neophodni svim poslovnim ljudima. Na raspolaganju je 76 ležajeva, koji su smešteni u 29 soba. Hotel ima 18/2, 4/3 sobe i 7/APP. Svaka soba je opremljena po najsavremenijim standardima u hotelijerstvu i nude udobnost koja se i očekuje od hotela ove kategorije.

Restoran hotela “Albo“ se izdvojio po svojoj prepoznatljivoj kuhinji.Na jelovniku se nalaze tradicionalna jela iveliki izbor pića, a ljubazna usluga će učiniti sve da budete zadovoljan gost. Ukoliko želite malo privatnosti, na raspolaganju su dva separea i banket sala. Za potpuno opuštanje uz cigaretu i par pića predlažemo cafe club hotela “Albo“.
Poslovnim namenama i prezentacijama su na usluzi mala i velika konferencijska sala tehnički snabdevene projektorom i platnom. Nakon napornog radnog dana, gosti hotela se mogu relaksirati u mini wellness centru. U ponudi je jacuzzi, sauna od finskog bora, mini-teretana i stoni tenis.